Päivitetty 6.12.2018

1. Yleistä

Rekisteröitymällä Tehovaraus.fi palveluun ja käyttämällä sitä, hyväksyt nämä Käyttöehdot. Tutustuthan ehtoihin huolellisesti.

1.1 Osapuolet

“Palveluntarjoaja“ tarkoittaa Brilliantti Oy:tä, Pölläkäntie 23 as 1, 70820 Kuopio. Y-tunnus: 2817633-1

“Tilaaja” tarkoittaa Brilliantin Oy:n asiakasta (työnantajat).
Tilaajana voi olla ainoastaan elinkeinonharjoittajina toimivat yritykset ja julkishallinnon yksiköt. Jos olet kuluttaja sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaan, et voi olla Tilaaja. Käyttämällä Palveluita Tilaajat vakuuttavat, että he eivät ole kuluttajia.

“Käyttäjä” tarkoittaa Palveluiden käyttäjää (Tilaajan työntekijä), jolla voi olla perusoikeudet pelkästään varaamiseen (Peruskäyttäjä) tai myös Palvelun hallinnointiin (Hallinnoija).

1.2 Palvelun tarkoitus

Palvelussa Hallinnoijat asettavat varattavaksi työvuoroja, joita Käyttäjät voivat varata ja peruuttaa. Hallinnoijilla on oikeudet kaikkiin Palvelutilin toimintoihin, kuten asetusten muuttaminen, tilin Käyttäjien hallinnointi, työvuoron asettaminen varatuksi Käyttäjälle, jne. Kaikki Käyttäjät voivat muokata omia käyttäjätietojaan, varata ja poistaa omia työvuorojaan sekä asettaa rajoituksia omien käyttäjätietojensa käyttöön.

2 Käyttäjälle

Käyttäjiltä ei peritä maksua palvelun käytöstä

2.1 Tietosuojakäytäntö

Tietosuojaselosteemme on tarkasteltavissa osoitteessa tehovaraus.fi/tietosuojaseloste

2.2 Omistusoikeus, käyttäjäsisältö, tekijänoikeus ja tavaramerkit

“Sisältö” tarkoittaa kaikkia tietoja, dataa, logoja, muotoilua, kuvia, äänitiedostoja, muita tiedostoja, ja niiden valikoimaa ja asettelua Palvelussa. “Käyttäjäsisältö” tarkoittaa Käyttäjien toimittamaa sisältöä.
Lukuun ottamatta Käyttäjäsisältöä, Brilliantti Oy omistaa Tehovaraus.fi -Palvelun ja kaiken sen kautta saatavilla olevan tai Palvelun luomiseen tai käyttöön käytettävän Sisällön ja ohjelmistot, näitä suojaa Suomen ja kansainvälinen tekijänoikeuslainsäädäntö ja kaikki oikeudet Palveluihin, tällaiseen Sisältöön ja ohjelmistoihin pidätetään. Kaikki tavaramerkit, rekisteröidyt tavaramerkit, tuotenimet ja yhtiöiden nimet tai logot, jotka mainitaan Palvelussa, ovat niiden kyseisten omistajien omaisuutta.
Käyttäjäsisältösi on omalla vastuullasi. Meillä ei ole mitään vastuuta siitä tai mistään Käyttäjäsisällöstäsi johtuvista muille henkilöille aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.
Sitoudut olemaan lähettämättä, lataamatta, siirtämättä, levittämättä, tallentamatta, luomatta tai muuten julkaisematta mitään laitonta tai loukkaavaa materiaalia, mainoksia, kolmannen osapuolen henkilökohtaisia tietoja, viruksia tai muuta vahingollista tai muuten epäsopivaa materiaalia Palvelussa tai sen kautta.
Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa Käyttäjien palveluun lisäämää materiaalia, joka loukkaa tässä dokumentissa esitettyjä sääntöjä.

2.3 Palveluntarjoajan lisenssi Käyttäjäsisältöön

Emme käytä, levitä tai julkista Palveluun lähettämääsi Käyttäjäsisältö Palvelun käyttötarkoitusta vastaamattomalla tavalla. Mikäli lähetät Palveluun tai Palveluntarjoajalle palveluun liittyviä Käyttöehdotuksia, ei Palveluntarjoaja ole velvollinen maksamaan korvauksia kyseisistä tiedoista.

2.4 Rekisteröintitiedot ja turvallisuus

Jos rekisteröidyt Tehovaraus.fi -palveluun, sitoudut (a) toimittamaan rekisteröitymiseen vaadittavat tiedot tarkkoina, ajantasaisina ja täydellisinä; (b) ylläpitämään salasanasi turvallisuutta; (c) ylläpitämään ja päivittämään, ja ylläpitämään ne tarkkoina, ajantasaisina ja täydellisinä; ja (d) kantamaan vastuun Rekisteröintitietojesi ja väärinkäytöstä aiheutuvista riskeistä. Olet vastuussa kaikista käyttäjätilisi tapahtumista Palvelussamme.

2.5 Käyttäjän rikkoessa ehtoja

Jos Käyttäjä rikkoo näitä Käyttäjään sovellettavia ehtoja on Palveluntarjoajalla oikeus poistaa Käyttäjän tili Palvelusta.

3 Tilaajalle

Tilaajan ja Palveluntarjoajan väliset yleiset sopimusehdot on tarkasteltavissa osoitteessa tehovaraus.fi/sopimusehdot

4. Rajoitukset ja yhteystiedot

4.1 Takuunrajoitus

Palveluntarjoaja pyrkii Palvelun olevan käytettävissä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ei voi taata sitä että Palvelu toimisi täysin ilman virheitä tai katkoksia.

4.2. Vastuunrajoitus

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa korvata Tilaajalle tai Käyttäjälle Palvelusta johtuvia vahinkoja tai liiketappioita.

4.3 Yhteystiedot

Lisätietoja näihin Käyttöehtoihin ja Palveluihin liittyen saa sähköpostitse:
[email protected]
tai postitse:
Brilliantti Oy
PL 24
70101 Kuopio