TukiHallinnointiTyötehtävien julkaiseminen pitkälle aikavälille

Työtehtävien julkaiseminen pitkälle aikavälille

Työtehtäviä asetettaessa yli seitsemän päivän aikajaksolle, ovat päivät esillä viikonpäivinä ma-su. Viikonpäivälle asetetut työtehtävät lisätään päivämääriin, joilla on kyseinen viikonpäivä valitulla aikavälillä. Esimerkiksi aikavälillä 1.5.2018 – 31.5.2018 asetettaessa maanantai-päiville työtehtäviä, tulevat ne asetetuiksi päiville: 7.5., 14.5., 21.5. ja 28.5

Julkaise työtehtäviä näin

• Mene kohtaan: Hallinnointi-välilehti
  • Valitse Ensimmäinen päivä aikavälille -kuvaketta painamalla ja valitsemalla päivä
    ( ensimmäinen päivä, jolle halutaan asettaa työtehtäviä)
  • Valitse Viimeinen päivä aikavälille -kuvaketta painamalla ja valitsemalla päivä
    ( viimeinen päivä, jolle halutaan asettaa työtehtäviä.)
  • Valitse aikaväli
  • Halutun päivän osiossa paina Lisää työtehtävä -pudotusvalikkoa
  • Valitse pudotusvalikosta joko haluttu tehtäväkokoelma tai yksittäinen tehtävätyyppi
    ( katso miten asetuksissa lisätään tehtävätyyppejä ja tehtäväkokoelmia)
  • Valitse tehtävätyyppi
  • Asetettavat tehtävät tulevat esille päivän listaan
    ( tehtävien kellonaikoja, loppumisen päivämääriä ja lukumäärää voidaan muuttaa)
  • Lisättävät tehtävät
  • Kun halutut työtehtävät on asetettu päiviin, julkaistaan työtehtävät painamalla Julkaise työtehtävät -painiketta
  • Julkaistut työtehtävät tulevat esille päivän työlistaan
  • Lisätyt tehtävät