Työvuorot tehokkaaseen täyttöön Tehovaraus.fi-palvelulla

Palvelun toimintoja ja ominaisuuksia

  • Koko vuoden työvuorot esille vain muutamalla klikkauksella
  • Vuorojen varaaminen mobiilisti tai näyttöpäätteellä
  • Palvelutiliin liittymistä voidaan rajoittaa salasanalla
  • Työvuorojen lukitseminen hallitusti
  • Aseta varaamiseen rajoituksia käyttäjän tietojen perusteella
  • Tukipalvelu apuna

Kokeile kuukausi ilmaiseksi

Luo palvelu työyhteisösi testattavaksi ilman sitoumuksia.

Kuinka palvelumme toimii?

Tehovaraus.fi-palvelussa työnantaja voi laittaa vapaasti valittavia työtehtäviä, kuten päivystyksiä, työntekijöiden varattaviksi varauskalenteriin. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen työntekijät pääsevät kirjautumaan ja varaamaan vuorojaan. Työnantaja voi asettaa salasanan rekisteröitymiselle, jolloin palvelutiliin pääsevät liittymään vain sallitut henkilöt.

Hallinnoija (työnantaja)

Hallinoijan oikeuksilla toimiva käyttäjä voi määrittää varauskalenterin asetuksia, asettaa työtehtäviä varattaviksi, muokata niitä ja lukita tiettyjen aikajaksojen työtehtäviä, jolloin peruskäyttäjät (työntekijät) eivät pääse tekemään muutoksia niihn. Hallinoija voi aina asettaa käyttäjälle työtehtävän tai peruuttaa sen. Työtehtävälistat voidaan ladata tiedostona esim. intranettiin tallentamista varten.

Peruskäyttäjä (työntekijä)

Työntekijöillä on peruskäyttäjän oikeudet ja he voivat varata ja peruuttaa omia työtehtäviään sekä muokata omia käyttäjätietojaan. Työntekijät voivat myös informoida työnantajaa esteellisistä tai soveltuvista työajoista, jolloin työnantaja voi ottaa huomioon nämä poikkeukselliset ajat määrätessään työntekijöitä tehtäviin. Järjestelmä voi lähettää varaajalle muistutusviestin varauksesta sähköpostiin.

Tarkempia tietoja palvelun käytöstä löytyy TUKI-sivuilta